Rim: Policija na groblju pronašla kilogram kokaina, uhapšen kamenorezac
Foto: Ilustracija

Rim: Policija na groblju pronašla kilogram kokaina, uhapšen kamenorezac

Italijanska policija pronašla je više od jednog kilograma kokaina na groblju u Rimu.

Zbog sumnje da je povezan sa pronađenom drogom uhapšen je 42-godišnji kamenorezac.

Policija je saopštila da su njeni pripadnici u civilu ušli na rimsko groblje Verano nakon što su primijetili automobil koji je prethodno velikom brzinom uletio na groblje.

Iz automobila je zatim izletio vozač koji je ušao u kapelu, gdje je policija kasnije pronašla kokain, dok je nekoliko metara dalje pronašla pištolj i municiju, javio je AP.

Vozač automobila je identifikovan kao kamenorezac koji je uhapšen pod optužbom za šverc droge i nezakonito posjedovanje oružja, prenosi Tanjug.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.