Članovi benda D-mol doputovali u Madrid
Foto: RTCG

Predevrovizijska promocija

Članovi benda D-mol doputovali u Madrid

Članovi benda D-mol, Mirela Ljumić, Željko Vukčević i Rizo Feratović, doputovali su u Madrid, gdje će u naredna dva dana promovisati Crnu Goru i svoju numeru "Heaven", sa kojom za nešto manje od mjesec dana nastupaju na Eurosongu.

Ovo je nastavak aprilske protivne kampanje, nakon velikog okupljanja pod nazivom Eurovision in concert, održanog početkom mjeseca u Amsterdamu.

U glavnom gradu Španije ovog vikenda svoju kompoziciju promoviše 22 učesnika ovogodišnje Pjesme Evrovizije, a pored koncerta koji je planiran za subotu od 21 sat, još jednom će biti organizovani intervjui evropskim medijima, sa akcentom na one sa zapadnog dijela kontinenta, prenosi RTCG.

Uz to naši predstavnici imaće i susret sa publikom u okviru Eurovision bus toura koji promoviše fondacija My heritage iz Izraela i koji je svoje prethodno izdanje imao prije četiri dana u Londonu.

Ostatak benda, Tamara Vujačić, Ivana Obradović i Emel Franca, naredne sedmice putovaće na sličan promotivni koncert koji se održava u Moskvi.

Ovaj dio predevrovizijskih aktivnosti realizuje se zahvaljujući gostoprimstvu lokalnih timova u Španiji i Rusiji koji pokrivaju sve troškove predstavnika zemalja koji na tim manifestacijama nastupe.

Naš D-mol za Izrael putuje 3.maja, a dan kasnije prvi put će se pojaviti na velikoj sceni Eurosonga 2019 u okviru zvanične audio vizuelne probe.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.