Čačak: S plastičnim pištoljima ušli u školu, pucali i ostavili ružu
Foto: Ilustracija

Čačak: S plastičnim pištoljima ušli u školu, pucali i ostavili ružu

U srednjoj Ekonomskoj školi u Čačku dva mladića upala su na čas, maskirana i s plastičnim pištoljima, vjernim kopijama pravih, pucali u vazduh iz tih pištolja.

Nakon toga ostavili su ružu na stolu jedne učenice, objavio je čačanski portal Morava info.

Mladići su ušli u Ekonomsku školu, prošli pored dežurnih učenika i uputili se ka jednoj od učionica.

Ispred vrata su stavili plastične maske i izvadili plastične pištolje koji su vjerna kopija pravog oružja, ušli su u učionicu u kojoj se u tom trenutku održavao čas i nekoliko puta pucali u vazduh.

Prema izvoru čačanskog portala, učenici su se uplašili od pucnjave, jer je iz pištolja, koji su izgledali kao pravi, izbijao dim.

Potom su maskirani mladići prišli jednoj učenici i na njenom stolu ostavili ružu i napustili učionicu i školu.

Škola je obavijestila policiju, koja je izvršila uviđaj, ali maskirani mladići koji su upali na čas još nisu identifikovani.

U policiji smatraju da u ovom slučaju ima elemenata krivičnog djela, iako se prema njihovoj ocjeni radi o "neslanoj šali".

Beta

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.