Glasanje o državnim simbolima 24. aprila
Skupština Crne Gore

Glasanje o državnim simbolima 24. aprila

Poslanici crnogorskog Parlamenta danas su završili četvrtu redovnu sjednicu, koja je počela 1. aprila, a glasanje će biti 24. aprila, kada je zakazana posebna sjednica na kojoj će premijer Duško Marković odgovarati na pitanja predstavnika poslaničkih klubova.

Poslanici su raspravljali o 25 tačaka dnevnog reda, među kojima o izmjenama Zakona o državnim simbolima i Danu državnosti i o životnom partnerstvu lica istog pola,prenosi Mina.

Poslanici su danas raspravljali u vezi predloženih odgovora Ustavnom sudu povodom inicijativa za pokretanje postupka za ocjenu ustavnosti zakona o finansiranju Saveza udruženja boraca narodnooslobodilačkog rata Crne Gore, sprječavanju korupcije, radu, poreskoj administraciji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.