Nesreća na pruzi na Karabuškom polju: Lokomotiva usmrtila muškarca
Foto:Standard

Nesreća na pruzi na Karabuškom polju: Lokomotiva usmrtila muškarca

Albanski državljanin poginuo je danas kada ga je na pruzi na Karabuškom polju u Tuzima udarila dizel lokomotiva, prenio je portal Standard.

Do nesreće je došlo kada je albanski državljanin, koji je sa porodicom bio na proputovanju kroz Crnu Goru, izašao iz vozila kod robne kuće Dadi i pokušao da pređe prugu.

Kako su kazali svjedoci koji su se zatekli na licu mjesta, vozač lokomotive je sirenom pokušao da ga upozori, ali bezuspješno.

Policija i ekipa hitne pomoći su ubrzo došle na lice mjesta.

Nakon njih došao je i dežurni tužilac koji je obavio uviđaj.

Tijelo će nakon uviđaja biti poslato na obdukciju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.