Oduzeto 476 kg duvana, uhapšen Podgoričanin
ilustracija

Oduzeto 476 kg duvana, uhapšen Podgoričanin

Službenici Odjeljenja granične bezbjednosti Tuzi su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, pronašli i oduzeli veću količinu rezanog duvana. Osumnjičeni za krivično djelo nedozvoljena trgovina, 34-godišnji Podgoričanin je lišen slobode.

"Službenici Odjeljenje granične bezbjednsoti Tuzi su, postupajući na osnovu operativnih informacija da se sa teritorije Republike Albanije krijumčari rezani duvan, izvršili obilazak reona kanjona rijeke Cijevne. Tom prilikom policijski službenici su uočili lice koje u vozilo, nedaleko od granice sa Republikom Albanijom, pakuje veće džakove i dovozi ih u pravcu jednog objekta. Policijski službenici su utvrdili da se radi o M.N. (34) iz Podgorice.Pregledom kuće i pomoćnog objekta policijski službenici su pronašli i oduzeli 24 veća pakovanja u kojima se nalazilo 934 pvc pakovanja sa sadržajem rezanog duvana ukupne težine 476 kilograma.", saopštila je Uprava policije.

Lice i pronađeni duvan su predati službenicima Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta radi daljeg postupanja.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je pronađeni duvan prokrijumčaren sa teritorije Republike Albanije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu koji je naložio da se M.N. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena trgovina

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.