Džastin Biber ide na sud: Pregazio fotografa koji je htio da ga slika (VIDEO)
Džastin Biber

Džastin Biber ide na sud: Pregazio fotografa koji je htio da ga slika (VIDEO)

Džastin Biber je prije dvije godine slučajno pregazio fotografa Morisa Lamonta, koji je pokušao da ga slika, a sada će od njega dobiti tužbu.

Pjevač je tom prilikom izašao iz automobila i pomogao fotografu, koji je odustao od tužbe, ali se izgleda predomislio.

"Ostao sam invalid zbog njega. Emocionalno sam oštećen i zahtijevam nadoknadu", izjasnio se fotograf u dokumentima za sud.

Ova njegova izjava veoma se razlikuje od onoga što je rekao u javnosti.

"Ćao svima. Pregazio me Džastin Biber, zar to nije nešto? Dobar je on dječak. Mislim da je kamionet bio malo veći od njega, jer nema šanse da je vidio ispred sebe. Kao što sam rekao, izašao je da mi pomogne, bio je saosjećajan, dobar je dečko, nesreće se dešavaju. Srećom, sve se dobro završilo. Izašao sam iz bolnice", rekao je tada Moris.

Kurir.rs.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.