Varvari budili vatrometom Zvezdine košarkaše

Utakmica visokog rizika, Budućnost bez prava na grešku

Varvari budili vatrometom Zvezdine košarkaše

Košarkaši Budućnost Volija i Crvene zvezde odigraće večeras u Podgorici treću utakmicu finala plej-ofa ABA lige.

Beogradski tim dobio je prva duela pred svojim navijačima.U prvom meču slavila je 91:72, a u drugom 107:69.

Košarkaši Crvene zvezde doputovali su sinoć u Podgoricu.

Nekoliko navijača podgoričkog kluba odlučilo je da poremeti san gostujućoj ekipi, tako što su u blizini hotela Podgorica koristili pirotehnička sredstva.

Prema navodima beogradskih medija, pristalice Budućnosti služile su se petardama i bakljama, ali su “crveno-bijeli” čitavu situaciju ignorisali.

Duel u dvorani Morača počeće u 19 sati.

Plavi večeras nemaju pravo na grešku, pobjeda im donosi priliku za odbranu trona a poraz oproštaj od istog.

Zbog visokog rizika ove utakmice i pojačanog nadzora, kapije SC Morača biće otvorene od 17 do 18.30h i da nakon toga neće biti dozvoljen ulaz.

Iz podgoričkog kluba su apelovali na navijače da ispoštuju pravilo u cilju adekvatne organizacije i bezbjednosti svih prisutnih.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.