Policija potvrdila: Uhapšen Nišić osumnjičen za ubistvo poznanika u Budvi
ilustracija

Pretukao Ćorića nasmrt

Policija potvrdila: Uhapšen Nišić osumnjičen za ubistvo poznanika u Budvi

Jasmin Nišić (30) iz Prijepolja osumnjičen da je 14. aprila u u budvanskom naselju Velji Vinogradi ubio svog poznanika Kristijana Ćorića (38) uhapšen je danas u Budvi, potvrdila je crnogorska policija.

"Službenici Centra bezbjednosti Budva su danas lišili slobode J.N. (30) iz Prijepolja, Republika Srbija, zbog postojanja osnovane sumnje da je 14. aprila 2019. godine počinio krivično djelo ubistvo na štetu K.Ć. (38) iz Budve.J.N. je danas lišen slobode i biće priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalje postupanje", saopštila je Uprava policije.

Sumnja se da je Nišić ovo krivično djelo počinio na način što je Ćoriću nanio više udaraca u predjelu glave i tijela od čijih posljedica je oštećeni preminuo na licu mjesta.

Policija je rasvijetlila ovo krivično djelo istog dana kada je i počinjeno.

Policiji je 14. aprila ujutru prijavljeno da na ulici uz samu rijeku Grđevicu pored turističkog kampa leži u lokvi krvi beživotno tijelo. Policijski inspektori CB Budva su odmah stigli na lice mjesta i zatekli su zaista jezive scene. Fasada obližnje zgrade bila je isprskana krvlju, a ispred ulaza je bila lokva krvi.

Policijske patrole blokirale su tada izlaze iz grada, a ubrzo je utvrđen i identitet osumnjičenog, za kojim je i raspisana potjernica, a obaviješteni su i granični prelazi, zbog bojazni da ne napusti državu, podsjećaju Vijesti.

Prema nezvaničnim saznanjima, Nišić i Ćorić su se sukobili ispred zgrade zbog ličnih razmirica.

Kako su objavili mediji, pozivajuči se na nezvanična saznanja sumnja se da je motiv ubistva svađa zbog djevojke sa kojom su, navodno, obojica bili u vezi.

 

 

Vijesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.