Zbog buke: Štrajkačima spremili kolače sa laksativom
Ilustracija

Zbog buke: Štrajkačima spremili kolače sa laksativom

Protiv para iz sjevernog Ohaja koji je napravio kolače sa laksativom za štrajkače koji su protestovali u blizini njihovog doma podignuta je optužnica, pišu američki mediji.

Bo Kosens i Rejčel Šerok policiji su rekli da su to učinili jer su bili umorni od buke zaposlenih u obližnjoj školi koji štrajkuju već treću nedjelju zaredom.

Vlasti gradića Klejmonta izvijestile su da niko od štrajkaša nije jeo ponuđene kolače, ali da to za par na sudu neće predstavljati olakšavajuću okolnost.

Bo i Rejčel ne ide u prilog ni činjenica da su se na Fejsbuku više puta žalili na vozače koji su kružili oko škole u znak podrške njenim zaposlenima.

Istražitelji raspolažu i video snimkom koji prikazuje par kako u kolače stavlja tablete s laksativnim djelovanjem.

Vlasti su saopštile da su Kosens i Šerok prošli utorak izašli pred sud, ali njihovi advokati odbili su da komentarišu slučaj.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.