Tragedija na Skadarskom jezeru: Ukinut pritvor svešteniku Neofitu
Nesreća na Skadarskom jezeru

Tragedija na Skadarskom jezeru: Ukinut pritvor svešteniku Neofitu

Svešteniku Goranu Kimpanovu, kome je svešteno ime Neofit, a koji je upravljao barkom na Skadarskom jezeru kada je došlo do tragedije u kojoj su život izgubile četiri osobe, ukinut je pritvor, objavio je portal Vijesti, prenosi Dan.

Neofit se sumnjiči da je počinio teško djelo protiv opšte sigurnosti.

Sveštenik je izašao iz istražnog zatvora u kom je bio od 6. februara.

U tragediji na Skadarskom jezeru život su izgubili bračni par Ratko i Jana Kumburović i njihova kćerka Nina, a nastradao je i Darko Vujošević koji je pokušao da ih spasi.

Tragedija se dogodila 3. februara usled jakog nevremena.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.