Pokušaj ubistva u Nikšiću: Dvije osobe uhapšene
Foto: Ilustracija

Pokušaj ubistva u Nikšiću: Dvije osobe uhapšene

Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Nikšić su preduzimajući intenzivne mjere i radnje u kratkom roku rasvijetlili krivično djelo ubistvo u pokušaju počinjeno u saizvršilaštvu danas i tom prilikom lišili slobode dva bezbjednosno interesantna lica, saopšteno je iz Uprave policije.

"Naime, postupajući po prijavi zaposlenih u Hitnoj službi Medicinskog centra u Nikšiću da je u njihove prostorije danas oko 12,00 časova dovezeno lice sa povredama, na ukazivanje medicinske pomoći, za koje se sumnja da su nanesene nožem, službenici nikšićke policije su odmah preduzeli mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja ovog događaja", naveli su iz UP-a.

Pojašnjavajući da je oštećeni D.V. (37) iz Nikšća je zadobio povredu u vidu ubodne rane u predjelu leđa, njemu su konstatovane lake tjelesne povrede i on nije životno ugrožen.

"Preduzimajući intenzivne operativne i terenske mjere i radnje službenici CB Nikšić su identifikovali lica koja su, kako se sumnja, nanijela povrede D.V. Radi se o dva bezbjednosno interesantna lica V.V. (27) i njegovom srodniku M.V. (34), oba iz Nikšića, i oni su kako se sumnja  počinili krivično djelo ubistvo u pokušaju u saizvršilaštvu", saopštili su iz UP-a.

Osumnjičena lica će biti uz krivičnu prijavu privedena državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.