Glumica ne želi da prizna krivicu za upis ćerki na fakultet
Lori Laglin

Neki roditelji prihvatili krivicu

Glumica ne želi da prizna krivicu za upis ćerki na fakultet

Holivudska glumica Lori Laglin, njen suprug modni dizajner Masimo Đanuli i drugi istaknuti roditelji izjasnili su se da nijesu krivi za davanje mita za upis djece na fakultet.

Laglin i Đanuli i više od desetak drugih roditelja optuženi su prošle sedmice za prevaru i zavjeru za pranje novca, preneo je AP.

Laglin i Đanuli su optuženi za plaćanje mita od 500.000 dolara kako bi njihove kćerke bile primljene na Univerzitet u Južnoj Kaliforniji kao veslačice, iako se nijedna nije bavila veslanjem.

Još nekoliko roditelja se izjasnilo da nijesu krivi.

Glumica Felisiti Hafman i 12 drugih roditelja odučili su priznaju krivicu.

Izvor: Tanjug

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.