Osumnjičeni za ubistvo u Budvi napustio Crnu Goru?
ilustracija

Nasmrt pretukao 38-godišnjaka

Osumnjičeni za ubistvo u Budvi napustio Crnu Goru?

Policija intenzivno traga za Jasminom Nišićem (30) iz Prijepolja, zbog sumnje da je prekjuče, u jutarnjim satima, nakon kraće svađe stolicom nasmrt pretukao Kristijana Ćorića (38).

Prema saznanjima Dnevnih novina, policija sumnja da je Nišić, koji je inače srpski državljanin koji je u Budvi radio sezonski, uspio da pobjegne iz države.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je motiv ubistva svađa zbog djevojke sa kojom su, navodno, obojica bili u vezi.

Osumnjičeni je, najvjerovatnije, prilikom svađe uzeo stolicu koja se nalazila u blizini i udarao ubijenog po tijelu i glavi dok ga nije usmrtio.

Navodno, njih dvojica su se i par dana ranije raspravljali iz istog razloga, a svađa je kulmirala prekjuče rano ujutro.

Podsjećamo, budvanska policija je prekjuče u 5.15 časova obaviještena da je pronađeno tijelo K.Ć. iz Budve.

Njegovo tijelo sa vidnim povredama po glavi i tijelu, koje su nanijete najvjerovatnije stolicom, zatečeno je u budvanskom naselju Velji vinogradi, u Ulici petoj.

Kako je saopštio načelnik CB Budva Darko Ćorac službenici policije, brzom operativnom akcijom i dolaskom do podataka, kao i materijalnim dokazima, sa lica mjesta uspjeli da identifikuju lice koje je najvjerovatnije izvršilo krivično djelo.

Kako je istakao načelnik CB Budva, ovo ubistvo nema nikakve veze sa obračunima organizovanih kriminalnih grupa, već je stvar lične prirode.

Dnevne novine

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.