Vlada od danas ima Flickr nalog: Lakše do fotografija
Zgrada Vlade Crne Gore

Vlada od danas ima Flickr nalog: Lakše do fotografija

Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore otvorila je nalog Vlade na Flickru kako bi se korisnicima pouzdanije, brže i lakše učinila dostupnim fotografije, saopšteno je iz Vlade.

Korisničko ime je, kako su naveli, Vlada Crne Gore, ime koje se prikazuje je VladaCG, url je https://www.flickr.com/people/vladacg/.

Do fotografija je moguće doći i pretragom - Vlada CG Flickr.

''Fotografije su objedinjene u albume koji se nazivaju prema događaju što je moguće vidjeti klikom na horizontalni meni „Albumi“ ili direktnim linkom: https://www.flickr.com/photos/vladacg/albums. Fotografije je moguće preuzeti (downloadovati) pojedinačno ili komplet – cio album. Pri tome je moguće odabrati željenu rezoluciju'', objasnili su iz Vlade.

Takođe je moguće podesiti dobijanje automatskog obavještenja (notifikacija) kada korisnici Flickra koje pratite postave sadržaj.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.