Uhapšen zbog seksualnog uznemiravanja 11-godišnjeg djeteta
ilustracija

Zloupotrijebio povjerenje i poznanstvo

Uhapšen zbog seksualnog uznemiravanja 11-godišnjeg djeteta

B.D. punoljetno lice uhapšen je zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljene polne radnje na štetu jedanestogodišnjeg djeteta, saopštila je Uprava policije.

Policija je odmah postupila po prijavi i u veoma kratkom roku, nedugo nakon prijave događaja, lišila slobode B.D.

Policija sumnja da je B.D. zloupotrijebio djetetovo povjerenje i poznanstvo sa srodnikom djeteta, te se neprikladno seksualno ponašao prema oštećenom djetetu.

"Tužilac je, nakon saslušanja, za ovo lice donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda nadležnom sudiji za istragu. Osumnjičeni je danas priveden nadležnom sudiji  za istragu koji mu je odredio pritvor u trajanju od mjesec dana.", navodi se u saopštenju policije.

Iz policije dodaju da zbog zaštite identiteta i integriteta maloljetnog lica, neće saopštavati inicijale djeteta, grad u kojem se događaj desio, niti bilo koji drugi podatak ili detalje čijim objavljivanjem bi se povrijedila prava maloljetnog oštećenog lica.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.