Lipska pećina otvorena za posjetioce 1. aprila
Foto: lipa-cave.me

Lipska pećina otvorena za posjetioce 1. aprila

Lipska pećina, koja se nalazi u blizini Cetinja, zvanično je za posjetioce otvorena 1. aprila, a cijene su ostale iste kao i prošle godine.

Iz Turističkog preduzeća Lipska pećina su agenciji Mina-business kazali da sve ture pećinom počinju sa vozićem koji kreće sa parkinga Lipske pećine i posjetioce vozi do ulaza u pećinu.

„Isti vozić zatim posjetioce vraća nazad do parkinga, a sama tura se sprovodi u pratnji obučenih vodiča koji posjetioce upoznaju sa istorijatom i nastankom pećine“, rekli su iz tog preduzeća.

Cijene ulaznica su, kako su naveli, ostale iste kao i prošle godine.

Cijena za odasle iznosi 10,9 eura, za djecu do pet godina jedan 1 euro, a za djecu od pet do 15 godina 6,9 eura.

„Imajući u vidu da Lipsku pećinu najviše posjećuju porodice sa djecom, za porodice postoji povoljnost u vidu porodičnog paketa i iznosi 29,9 eura“, saopštili su iz kompanije.

U cijenu je uračunat parking, vožnja vozićem do pećine i nazad, obilazak pećine, vodič i osiguranje.

Lipska pećina i ove godine u ponudi ima dvije ture, pa tako posjetioci imaju priliku da se opredijele za pećinsku turu koja je pristupačna svima u dužini od 600 metara i ekstremnu turu koja je namijenjena avanturistima.

„Pored ponuđenih tura, moguće su i dodatne usluge kao što su degustacija vina i mini koncert klasične muzike u pećini“, kazali su predstavnici preduzeća.

Oni su naveli da, s obzirom da svake godine bilježe rast posjetilaca, i ove sezone očekuju da se taj trend nastavi.

Lipska pećina otvorena je za posjetioce u julu 2015. godine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.