Iz pokreta
Foto: Facebook

Iz pokreta "Do slobode" članovima "Odupri se": Podijeljeni u grupe ne možemo ništa, zajedno možemo sve

Podijeljeni u grupe, posvađani zbog simpatija prema ovoj ili onoj partiji ne možemo ništa, zajedno možemo sve, poručuju iz pokreta “Do slobode”.

U pokretu “Do slobode”, iza kojeg stoji odbjegli biznismen Duško Knežević, navode i da neće polemisati preko medija sa Organizacionim odborom pokreta “Odupri se”.

Vjeruju da su i jedni i drugi posvećeni istom cilju. Iz Kneževićevog pokreta poručuju i da će pozvati članove da uvjek budu na svakom protestnom skupu koji organizuje “Odupri se” ili bilo ko drugi.

“Smatramo da samo svi zajedno možemo natjerati uzurpatore vlasti na slobodne izbore, koji će biti prelomna tačka demokratskih promjena, slamanja režima i odlaska prve familije”, poručuju iz pokreta “Do slobode”.

Ubijeđeni su da je svaki čovjek važan, svako udruženje, svaki antirežimski politički subjekt.

“Podijeljeni u grupe, posvađani zbog simpatija prema ovoj ili onoj partiji ili pojedincu ne možemo ništa. Zajedno možemo sve”, stoji u saopštenju pokreta “Do slobode”.

Poručuju i da niko nema pravo da se u ovom času rukovodi sujetom ili mržnjom prema onima do sebe, zato što su bili sa ovom ili onom partijom.

“Ako ne istrajemo na iskazivanju bunta na ulici, sistem će nastaviti još više da truje, pljačka, otima, zavodi strah i besrmane laži inauguriše u jedinu istinu”, poručuju iz Kneževićevog pokreta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.