Pas otkrio pošiljku iz Brazila, zaplijenjeno 55,4 kilograma kokaina
Foto: AA

Pas otkrio pošiljku iz Brazila, zaplijenjeno 55,4 kilograma kokaina

Službenici Ministarsta odbrane Turske za zaštitu granica zaplijenili su najmanje 55,4 kilograma kokaina u jednom od kontejnera koji je iz Brazila stigao u luku Asjaport, u zapadnom turskom gradu Tekirdagu,

U saopštenju iz turskog ministarstva trgovine navedeno je kako je Odjeljenje službe za zaštitu granica i borbu protiv krijumčarenja dobilo dojavu kako se luci Asjaport, u gradu Tekirdagu, približava brod s kontejnerima u kojima se nalazi pošiljka droge iz Južne Amerike, javlja Aadolija.

Tokom istovara kontejnera s broda, koji je u Tekirdag stigao iz brazilske luke Paranagua, reagovao je pas dresiran za otkrivanje narkotičkih sredstava. 

Tokom detaljne pretrage, službenici su u zadnjem desnom dijelu jednog od kontejnera pronašli skrivene dvije kutije, koje su na sebi imale kritvotvorene pečate. 

U kutijama je pronađeno 55,4 kilograma kokaina.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.