Specijalno policijsko odjeljenje provjerava kako je potrošen novac iz Abu Dabi fonda
Potpisivanje sporazuma, arhiva

Po nalogu SDT-a

Specijalno policijsko odjeljenje provjerava kako je potrošen novac iz Abu Dabi fonda

Službenici Specijalnog policijskog odjeljenja ušli su jutros u prostorije Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, saznaje Televizija Crne Gore (TVCG).

Oni su, kako javlja TVCG, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva izuzeli svu dokumentaciju u vezi sa kreditom koji je tom ministarstvu dodijeljen iz Abu Dabi fonda.

Dokumentacija je izuzeta kako bi utvrdili da li je u tom slučaju bilo nezakonitih radnji, odnosno kako bi provjerili na koji način je potrošen novac od tog kredita.

Podsjećamo, sa predstavnicima Abu Dabi fonda sporazum su potpisali tadašnji ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Petar Ivanović i predsjednik Odbora direktora Investiciono-razvojnog fonda Crne Gore Zoran Vukčević. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.