Pamela Anderson zbog Asanža psovala Britaniju i Trampa
Pamela Anderson, foto: Getty Images

Pamela Anderson zbog Asanža psovala Britaniju i Trampa

Predsjednik SAD-a je toksična, sebična i okrutna kukavica, koja je unazadila čitav svijet, rekla je Pamela Anderson zbog hapšenja osnivača „Vikiliksa“, Džulijana Asanža.

Zvijezda serije „Čuvari plaže“ nije štedjela ni Veliku Britaniju, opisujući je kao „američku kuč..“.

Vijest da je Džulijan Asanž uhapšen čini se da je iznenadila čitav svijet, ponajviše izgleda američku glumicu Pamelu Anderson, koja se nije libila da iskaže svoj bijes.

"Ekvadore, kako si mogao ovo da učiniš? Zato što te je razotkrio? A, Velika Britanijo? Naravno – zato što si američka kuč.. i treba ti odvlačenje pažnje od Bregzita“, napisala je nekadašnja Plejbojeva „zečica“ na Tviteru.

Pedesetjednogodišnja glumica kasnije je nastavila sa kritikama, osvrćući se na SAD i predsjednika Donalda Trampa.

„A SAD? Toksičnoj kukavici od predsjednika treba nešto da mobiliše svoju glasačku bazu. Ti si (Donald Tramp) sebičan i okrutan. Unazadio si čitav svijet“, istakla je Pamela Anderson.

Glumica je dobar prijatelj sa Asanžom, koji je jutros uhapšen u ekvadorskoj ambasadu u Londonu, gdje je boravio proteklih sedam godina, prenosi RTS.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.