LP: Crnogorci ne ljube lance, niti šalju žene i đecu u nasilje
Foto: LP

Reagovanje na saopštenje Odupri se

LP: Crnogorci ne ljube lance, niti šalju žene i đecu u nasilje

Liberalna partija oštro osuđuje agresiju i nasilje grupe građana koja već danima uznemirava i maltretira građane Podgorice, radne ljude i njihove porodice.

"Na njihovom posljednjem udaru, pored nevinih ljudi, našla se i Liberalna partija, sramnim saopštenjem o događaju sa kojim nikakve veze nema. U svojem pomahnitalom piru usljed ubrzanog nestajanja sa javne scene, više i ne gledaju kuda udaraju i šta pričaju. Mi ih zato podsjećamo da Crnogorci ne ljube lance, a posebno ne plaćeničke i  uzurpatorske koje oni šire oko građana. Crnogorci nikada nijesu slali žene i đecu u prve redove i u nasilje, krijući se iza njih, već su otvoreno i čestito iznosili svoje stavove, kako to i mi danas radimo", naveli su iz Liberalne partije Crne Gore.

Dodajući da na njihovu žalost, građani su dovoljno mudri i pametni da jasno vide šta se krije iza njihovih manipulacija, laži i podvala.

"Sitni politički interesi agresivne šačice koje su se i osnivači odrekli i niđe se ne pojavljuju već čekaju da njihovi udarnici naprave haos kako bi što lakše lovili u mutnom kako su i navikli", kazali su iz LP-a.

Ocjenjujući, da su, nažalost, institucije potpuno zakazale i ne rade svoj posao efikasno, pa se ova grupa nasilnika i samovoljnika, toliko osilila da su počeli da hapse građane, vezuju radnike lancima, zasutavljaju saobraćaj, ulaze u tuđe posjede i fizički nasrću na ljude koji pokušavaju da idu svojim kućama i familijama.

"Ako im je namjera da isprovociraju građanske nemire i sukobe, kako su i samo najavili i javno se deklarisali, proučujemo im da ni ovoga puta neće proći. Koliko su njihove laži i podvale nečasne i neljudske govori i činjenica da su ugrozili sigurnost, čast i porodicu Aleksandra Ljumovića, zapošljenog radnika CEDIS-a koji je pokušavao da napusti objekat i ode svojoj kući, a kojeg su medijski linčovali samo zato što je član Liberala iako nema nikakve veze sa događajem. Tako oni zamišljaju slobodu različitosti", naveli su iz LP-a.

Naglašavajući da Ustav, zakoni i ljudski moral za njih nemaju nikakvu vrijednost osim kada se tiče njih samih i njihovih ličnih interesa, kako su kazali, njih ne zanima uređena država i jednaka prava za sve i to su jasno pokazali kršeći i Ustav i slobodu kretanja i govora i nasilnim nasrtajima na ljude i imovinu za koje bi u drugim državama bili oštro i dugoročno sankcionisani. Dodajući da kod nas izgleda najbolje prolaze prazni lonci koji najače zveče.

"Poručujemo onima koji ne žele red već haos, njima i njihovim nalogodavcima, finansijerima i komandi da zapamte da nema nedodirljivih i da zakon važi za sve jednako", poručili su iz Liberalne partije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.