Stravična priča: Fudbaler slomio djevojci vilicu, naplavio je štanglom, pa je tjerao da jede farbu sa poda (FOTO) (VIDEO)
Ris Tompson

Stravična priča: Fudbaler slomio djevojci vilicu, naplavio je štanglom, pa je tjerao da jede farbu sa poda (FOTO) (VIDEO)

Za tri dana torture nad djevojkom dobio je tri godine zatvora. Slomio joj je vilicu, tukao ju je gvozdenom šipkom, tjerao da liže farbu s patosa, razbijao ogledala iznad glave...

Fudbaler iz Engleske mučki je terorisao svoju tadašnju djevojku. Mislila je da će umrijeti.

"Udario me je štanglom, slomio vilicu. Tjerao mi je da poližem svježu farbu sa poda, a onda je slomio još jedno ogledalo, baš iznad moje glave. Kada je podigao to drugo, mislila sam da ću umrijeti. Vrištala sam da stane. Rekao mi je da spustim ruke i da izdržim batine 'kao zrela osoba'", otkrila je djevojka detalje užasa koji je preživjela kada ju je u septembru prošle godine dečko, fudbaler Ris Tompson, maltretirao.

Mučenje je trajalo tri dana, a na kraju ju je ostavio u užasu i strašnim povredama, uz brojne modrice i posjekotine, slomljena joj je i vilica.

Nasilnik je ove sedmice osuđen na tri godine i četiri mjeseca zatvora, uz desetogodišnju zabranu prilaska djevojci koju je unesrećio.

Ris Tompson je fudbalsku karijeru počeo u Linkiln sitiju, potom je nastupao za Jork siti u Ligi dva i nižerazrednim klubovima Boston junajted i Giseli.

Upravo je bio član Giselija kada je policija došla po njega i uhapsila ga povodom ovih stravičnih optužbi.

 


 

B92

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.