Načelnici na razgovor primili 67 građana
Veljović

Po nalogu Veljovića

Načelnici na razgovor primili 67 građana

Načelnici centara i odjeljenja bezbjednosti u Crnoj Gori su prošlog četvrtka i danas na razgovor primili 67 građana i građanki. Danas je na razgovor kod načelnika primljeno 34 građanina i građanki, dok je taj broj prošlog četvrtka bio 33, saopštila je Uprava policije.

Direktor Uprave policije Veselin Veljović je na prethodnom Kolegijumu dao nalog svim načelnicima centara i odjeljenja bezbjednosti na teritoriji Crne Gore da, u cilju jačanja partnerskih odnosa građana i policije, organizuju redovne prijeme građana.

Načelnici centara i odjeljenja bezbjednosti primaju građane svakog četvrtka od 10,00 do 12,00 časova.

"Vjerujemo da će sastanci načelnika i građana doprinijeti efikasnijem rješavanju problema i pitanja od važnosti za građane u situacijama u kojima je to na bilo koji način u moći i nadležnosti Uprave policije, kao i da će doprinijeti inicijativama važnim za lokalne zajednice. Napominjemo da građani krivična djela, prekršaje i druge događaje treba i dalje da prijavljuju dežurnim službama u centrima i odjeljenjima bezbjednosti.", navode iz UP.

Zainteresovani građani, kao što je poznato, prijem kod načelnika mogu zakazati na broj telefona centra ili odjeljenja bezbjednosti koji je nadležan na teritoriji grada u kojem građanin boravi, a koji se nalazi na zvaničnom sajtu Uprave policije http://www.up.gov.me, ili pozivom na besplatni policijski broj 122.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.