Potrebna pomoć porodici Mulić iz Goduše: Ima dana kad nemaju ni da jedu
Foto: Crveni krst BP

Volonteri bjelopoljskog Crvenog krsta im uručili osnovne životne namirnice

Potrebna pomoć porodici Mulić iz Goduše: Ima dana kad nemaju ni da jedu

Zaposleni i volonteri Opštinske organizacije Crvenog krsta Bijelo Polje obišli su danas tročlanu porodicu Mulić iz bjelopoljskog sela Goduša.

"Ova porodica živi u izuzetno teškim uslovima, dešava se da pojedinim danima nemaju šta da jedu. Mirsad je nepokretan, samim tim nesposoban za rad, supruga brine o domaćinstvu, maloljetnoj ćerkici, učenici drugog razreda Osnovne škole", naveli su iz opštinske organizacije Crvenog krsta.

Uz sve to, za njih nema posla a kuća u kojoj žive, nije njihova i u lošem je stanju a o kupatilu i nekim boljim i srećnijim uslovima mogu samo da maštaju.

22

Opštinska organizacija Crvenog krsta Bijelo Polje uručila je osnovne životne namjernice, školski pribor, obuću, odjeću, higijenska sredstva ovoj porodici. Mirsadu će u narednim danima biti uručena invalidska kolica kako bi mu makar malo olakšali život.

55

"Opštinska organizacija Crvenog krsta Bijelo Polje u saradnji sa lokalnom samoupravom, nastaviće da pomaže porodicu Mulić, uložiće dodatne napore kako bi ovoj porodici stvorili kvalitetnije uslove za život", istakli su iz ove organizacije.

33

Crveni krst Bijelog Polja je apelovao na sve zainteresovane sugrađane, privredne i druge subjekte da se uključe, pomognu ovu porodicu, ali i sve ostale porodice koje su u stanju socijalne potrebe, kako bi svi zajedno pomogli da se prebrodi situacija u kojoj se nalaze.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.