Na ovogodišnjem Bedem festu Osmi putnik i Dr Nele Karajlić
Šundić

Na ovogodišnjem Bedem festu Osmi putnik i Dr Nele Karajlić

“Na Bedem festu nema sile, sve je milo i po dobru spominje se”, kroz osmijeh komentariše Petar Šundić, najavljujući ovogodišnji festival.

“Sve nas čeka neizmjerna količina pozitivne energije na desetom Bedem festu. Rekao sam Vam da se dobro pripremite jer su ovogodišnji izvođači baš baš baš fenomenalni. Tako smo ponosni da je Bedem fest probudio osjećaj i oživio lični i kolektivni doživljaj koncerta i live nastupa. Naši izvođači znaju đe dolaze a Nikšić ima višegeneracijsku tradiciju i publiku. Tvrđava nas sve povezuje. Stari Grad Bedem odškrinuo je svoja vrata”, ističe Petar Šundić.

On je poručio da je "muzika tako važna i tako bitna i samo joj se treba prepustiti i voljeti i sebe i druge”.

Kultni bend Osma sila iz Nikšića

“Prije deset godina rekao sam profesoru Bobu Dobriloviću hajde Osma Sila, pa Vi ste postavili temelje poštovanja, vaspitanja i vrijednosti koje su neprolazne. Generacije su odrastale uz Vaše pjesme. Bobo me nikada nije odbio, samo smo odlagali ovaj trenutak. Nikšić zna o čemu se radi. Bambaraaa, ipak je ovo grad avangarde, da ne zamjere drugi. Znao sam da će se ovo dogoditi. Nikada ne odustajte od Vaših snova i samo radite ono što Vas čini srećnim”, iskren je Petar.

OsmaSila

“Osma Sila se povodom Bedem festa nakon više od 30 godina definitivno okuplja u originalnoj postavi Šta reći? Kakav osjećaj radosti i ponosa za sve nas iz Nikšića i za sve dobronamjerne ljude odakle kod da nam dolaze. Svi su dobrodošli”, ističe Petar.

Dr Nele Karajlić

“Za njega možemo reći da je tata, car, gospodin, “običan” i tako dobronamjeran. Sve je teklo lagano i spontano u razgovorima oko dogovaranja nastupa. To je taj šmek. Ili jesi ili nijesi. Jedva čekamo da ugostimo personu koja je ostavila veliki trag. Biće nam potrebna dobra fizička kondicija za ovaj nastup jer je energija njegov zaštitni znak” ističu iz organizacije.

DrNeleKarajli

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.