Trogodišnja djevojčica našminkala petomjesečnog brata: Htjela da beba izgleda kao mama (VIDEO)
Foto: Screenshot

Trogodišnja djevojčica našminkala petomjesečnog brata: Htjela da beba izgleda kao mama (VIDEO)

Ketrin Ker (24) iz Engleske je na samo par minuta ostavila svoje dvoje djece same u sobi, dok je otišla na drugi kraj kuće. Petomjesečni Frenki je mirno spavao, a njegova sestrica Tifani (3) gledala je TV.

No kad se vratila, Franki je na licu imao nekoliko slojeva bronzera i tamno obojene obrve. Na usnicama bucmastog dječaka presijavao se karmin, a lukava je sestrica objasnila kako je 'htjela da beba izgleda više kao mama'. 

Savršeno osjenčene obrve na malom dječaku pokazuju da je pazila i na detalje.

Kad se mama vratila u sobu, našla je Frankija potpuno 'sređenog', a odgovor djevojčice je zatekao. 

"Kad sam ih ostavila on je čvrsto spavao, a ona gledala crtani. Sve je bilo savršeno mirno, dok Tifani nije viknula: 'Mama dođi dolje brzo'", ispričala je majka, i dodala da je Tifani na malog brata 'nagomilala' koliko je god mogla bronzera. 

"Stavila mu je i moj ruž, a moram priznati da mu je prilično dobro uredila obrve s olovkom", rekla je Ketrin, i dodala kako je sestrici Franki tada izgledao 'baš kao mama', ali kako ona sama tu sličnost nije primijetila.

Kaže i da se prestravila kad je ugledala petomjesečnog sina tako našminkanog, ali da nije imala srca da ćerki prigovori, prenosi Radiosarajevo.ba.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.