OO DPS Budva: Na šetalištu se vidi prava slika Krapovićevog dvoipogodišnjeg vođenja  grada
Šetalište u Budvi

Liči na ratnu zonu

OO DPS Budva: Na šetalištu se vidi prava slika Krapovićevog dvoipogodišnjeg vođenja grada

"Umjesto što ćuti, Draganu Krapoviću najbolje bi bilo da prošeta gradskim šetalištem ili bolje rečeno onim što je ostalo od njega, poslije njegovog dvogodišnjeg promašenog upravljanja Budvom, i sprovođenja “strateških” odluka", poručeno je iz budvanskog odbora DPS-a.

"Kakva je vizija koju je Krapović najavio na javnoj raspravi u novembru, turisti koji su već stigli u Budvu sigurno će dosta dugo pamtiti. Šetalište više liči na ratnu zonu nego na elitnu turističku destinaciju, kakvu je demagog u novembru najavljivao", navode iz OO DPS.

Oni su Krapoviću, "zbog činjenice da su jeftine populističke izjave jedini rezultati Demagoga u dvogodišnjem mandatu", postavili sljedeća pitanja:

"Zašto nijeste odredili alternativne lokacije za ljude koji su od tih lokacija sebi i porodicama obezbjeđivali egzistenciju?"

"Zbog čega prethodno niste napravili plan uređenja tog prostora, pa tek onda krenuli u promjenu plana privremenih lokacija?"

"Zbog čega ste dozvolili da turiste na Budvanskoj rivijeri dočekaju umjesto uređenog šetališta, bageri i rupe na svakom koraku?"

Budva1

Foto: OO DPS Budva

Kako su istakli, odgovori su jasni:

"Prvo, nije vas briga za 250 porodica, koje su od tih lokacija egzistrale. Bitni su vam samo populistički potezi koji vam se vraćaju poput bumeranga.

Drugo, nemate nikakvu viziju razvoja grada, već samo rušilačku. Kada se tome još doda da ste u novembru bili itekako svjesni da vam ubrzo slijedi razvlašćivanje, ne čudi takvo vaše ponašanje.

Budva3

Foto: OO DPS Budva

Treće, ništa drugačije od vas nismo ni očekivali. Jer je cjelokupna javnost svjesna da vi ne znate šta je ozbiljno upravljanje destinacijom, da odluke donosite stihijski i bez bilo kakve ideje o daljem razvoju grada.

"Slike sa budvanskog šetališta govore više od riječi i simbolizuju vašu “viziju” upravljanja gradom", naglasili su iz DPS-a.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.