Još dvije osobe uhapšene zbog podmetanja požara na  „BMW X5“

Podgorica

Još dvije osobe uhapšene zbog podmetanja požara na „BMW X5“

Podgorička policija je preduzimajući aktivnosti na rasvjetljavanju djela iz oblasti požara, eksplozija i havarija, lišila slobode još dva lica zbog sumnje da su počinila krivično djelo izazivanje opšte opasnosti putem pomaganja na štetu I.K. iz Podgorce.

Podsjećamo da je policija juče lišila slobode dva maloljetnika zbog sumnje da su podmetnula požar na vozilu ovog oštećenog lica.  

"Naime, službenici CB Podgorica su, preduzimajući dalje aktivnosti, došli do sumnje da su J.L. (17) i A.A. (19), oba iz Podgorice, zajedno sa dva maloljetna lica koja su juče lišena slobode,  T.I. (17) i M.I. (15), počinili krivično djelo i to na način što su ovoj dvojici maloljetnika pomogli u izvršenju krivičnog djela", saopšteno je iz Uprave policije.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da su J.L. i A.A, 09. aprila 2019. godine, po prethodnom dogovoru i na organizovan način, dovezli vozilom marke „VW Golf III“ dva osumnjičena maloljetna lica T.I i M.I. u naselje Konik. T.I i M.I. su potom, kako se sumnja, vozilo „BMW X5“ u vlasništvu I.K. polili zapaljivom tešnošću i inicirali požar. Predmetno vozilo je ovom prilikom potpuno uništeno.

"Napominjemo da je ovo krivično djelo rasvijetljeno istog dana kada je i počinjeno.

J.l. i A.A. su lišeni slobode i biće uz krivičnu prijavu privedeni nadležnom tužiocu zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo izazivanje opšte opasnosti putem pomaganja. T.I. i M.I. osumnjičeni su da su počinili krivično djelo izazivanje opšte opasnosti", saopšteno je iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.