Bijelo Polje: Sobarica pronašla tijelo Podgoričanina u prenoćištu
Ilustracija

Bijelo Polje: Sobarica pronašla tijelo Podgoričanina u prenoćištu

Podgoričkoj policiji prekjuče ujutru prijavljen je nestanak muškarca M.A, čije je tijelo kasnije toga dana nađeno u jednom bjelopoljskom prenoćištu, pišu Dnevne novine.

Naime, supruga Podgoričanina M.A. prijavila je u ponedjeljak ujutru njegov nestanak, a prema nezvaničnim saznanjima iz policije nakon nekoliko sati vlasnik prenoćišta u Bijelom Polju obavijestio ih je da je u jednoj od soba tog objekta, tijelo muškarca pronašla zaposlena sobarica, obavljajući redovne poslove.

Prema riječima sagovornika tog lista, Podgoričanin nije napuštao sobu od momenta kada je došao, a uzrok smrti za sada nije poznat.

O slučaju je obaviješten Viši državni tužilac.

Kako pišu DN, obdukcija je završena, a prema nezvaničnim rezultatima, utvrđeno je da nema tragova nasilja na tijelu pokojnika, kao i da nije u pitanju samoubistvo, već vjerovatno prirodna smrt.

Izvor: Dnevne novine

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.