Ovaj kondom možete otvoriti samo sa četiri ruke (VIDEO)
Foto: Printscreen

Ovaj kondom možete otvoriti samo sa četiri ruke (VIDEO)

Argentinska kompanija za proizvodnju seksualnih pomagala i kondoma "Tulipan" osmislila je kondom za čije su otvaranje potrebne četiri ruke.

Kondom nazivaju "kondom s pristankom" jer je cilj tog kondoma da naglasi važnost konsenzualnog odnosa, odnosno pristanka obije osobe na seksualni odnos. 

Kondom se nalazi u kartonskom pakovanju na kojem su četiri dugmeta koja moraju da budu pritisnuta u isto vrijeme, dakle, s dva para ruku odjednom, da bi se pakovanje otvorilo i da bi se došlo do kondoma. 

"Ako nije da, onda je ne", stoji na pakovanju kondoma koji na tržištu treba da se nađe kasnije ove godine, piše Femalista.com.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.