Madona u revijalnom dijelu „Evrosonga“ u Izraelu: A evo koju sumu će zaraditi za samo sedam minuta na sceni
Foto: Madona.com

Madona u revijalnom dijelu „Evrosonga“ u Izraelu: A evo koju sumu će zaraditi za samo sedam minuta na sceni

Američka pop zvijezda Madona najavila je da će nastupiti na takmičenju za Pjesmu Evrovizije koje se održava u Izraelu sledećeg mjeseca.

Planirano je da Madona otpjeva dvije pjesme u revijalnom dijelu takmičenja za Pjesmu Evrovizije, a procjenjuje se da će njen nastup u Tel Avivu 18. maja pratiti više od 180 miliona gledalaca širom svijeta, prenosi bbc.com. 

Nastup su najavili lokalni promoteri kompanije "Live Nation Izrael", koji tvrde da će nastup istovremeno biti istorijski i nesvakidašnji", a zatim je i Madonin tim za odnose s javnošću potvrdio vijest.

Već nekoliko mjeseci kruže glasine o Madoninom nastupu u Tel Avivu, a vijest je u ponedjeljak putem Fejsbuk stranice potvrdila organizacija "Live Nation Izrael", kao i kompanija "Bluestone Entertainment", čiji je suvlasnik Madonin menadžer Gaj Oseri.

Ipak, nastup na takmičenju za najbolju pjesmu Evrope mogao bi da bude problematičan, jer drugi muzičari, među kojima je i Rodžer Voters iz grupe „Pink Flojd“, pozivaju na bojkot takmičenja zbog navodnog kršenja ljudskih prava.

Organizatori: Konačna odluka još nije donijeta 

Procjenjuje se da će Madonin nastup koštati oko milion dolara (887.000 evra), a troškove će pokriti kanadski milioner Silvijan Adams, koji je poslednjih godina finansirao velike događaje i koncerte, podržavajući tako Izrael i boreći se protiv pokreta za bojkot.

„Veoma sam uzbuđen i počastvovan što ću ugostiti Madonu u Izraelu“, izjavio je Adams za list Jerusalim post. „Vjerujem da će njen nastup, praćen grupom profesionalnih plesača, značajno doprinijeti uspjehu samog događaja i ojačati pozitivnu sliku Izraela“, dodao je Adams.

Ipak, organizatori takmičenja demantovali su da je nastup američke pjevačice siguran i poručili su u saopštenju da „konačna odluka nije donijeta i da nikakvi ugovori nisu potpisani“.

„Organizatori takmičenja će u dogledno vrijeme objaviti zvanične vijesti o ovom događaju“, navodi se u saopštenju.

Madona ima dugu istoriju odnosa sa Izraelom. Čak je i turneju pod nazivom MDNAzapočela upravo u Tel Avivu 2012. godine, prenosi bbc.com.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.