Sačekuša u Johanesburgu: Srbin upucan ispred zgrade
Foto: Ilustracija

Sačekuša u Johanesburgu: Srbin upucan ispred zgrade

Muškarac, za kog se vjeruje da je srpske nacionalnosti, upucan je danas ispred zgrade u kojoj je stanovao u Brajstonu u Johanesburgu.

Sudeći po navodima svjedoka, prenose južnoafrički mediji, muškarca su napala dva maskirana muškarca i upucala ga hicima iz automatske puške, nakon čega je žrtva ostala mrtva na licu mjesta.

"Čuvar zgrade nam je rekao da je neko upucan na kraju kompleksa zgrada. Istrčali smo napolje da vidimo da li i kako možemo da pomognemo nesrećnom muškarcu, ali je već bio mrtav", navela je jedna od očevidaca za portal Njuz24 i dodala da ne zna ime ubijenog čovjeka, već samo da se radi o "srpskom gospodinu".

Prema riječima obezbjeđenja dva maskirana muškarca su u kompleks zgrada ušla vozeći BMW, pucali u čovjeka, odvezli automobil i zapalili ga na obližnjem polju.

Policija trenutno traga za osumnjičenima, prenosi Blic.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.