Uz prijetnju sjekiricom upao u kuću, ukrao telefon i novac, ženskoj osobi vezao tkaninu preko usta
Ilustracija

Ulcinj

Uz prijetnju sjekiricom upao u kuću, ukrao telefon i novac, ženskoj osobi vezao tkaninu preko usta

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su rasvijetlili tri kriivčna djela i tom prilikopm lišili slobode dva lica.

Policijski službenici su lišili slobode F.K. (24) iz Republike Albanije zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo na štetu S.B.

"On je, sumnja se, ušao u unutrašnjost kuće oštećene i uz prijetnju sjekiricom otuđio novac i mobilni telefon. On je prilikom vršenja premetačine u kući upotrebom fizičke snage odgurnuo oštećenu koja je pala na pod a nakon toga joj je preko usta vezao tkaninu kako ne bi dozivala pomoć", saopšteno je iz policije.

Osim toga, ulcinjska policija je lišila slobode i I.C. (38) iz Peći, privremeno nastanjenog u Ulcinju, zbog sumnje da je počinio krivično djelo krađa i krivično djelo teška krađa.

"Tešku krađu je, sumnja se, počinio na način što je upotrebom podesnog sredstva provalio u jednu kuću i iz njene unutrašnjosti otuđio električne aparate i alkoholna pića. On je krivično djelo krađa, sumnja se, počinio na način što je došao do kuće koja je u izgradnji i iz njene unutrašnjosti otuđio bušilicu", kazali suiz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.