Brajović: Socijaldemokrate sa koalicionim partnerima danas čine lokalnu vlast u Kolašinu
SD

Sjednica OO SD-a

Brajović: Socijaldemokrate sa koalicionim partnerima danas čine lokalnu vlast u Kolašinu

OO Socijaldemokrata Kolašina održao je sjednicu kojoj je prisustvovalo rukovodstvo partije Ivan Brajović, predsjednik SD-a, Danilo Mirotić, generalni sekretar SD-a i Dalibor Milošević, menadžer OO SD Kolašina.

Osvrćući se na aktuelnu političku situaciju, predsjednik SD-a Ivan Brajović izrazio je zadovoljstvo rezultatom Socijaldemokrata u Kolašinu.

Brajović konstatuje "da su Socijaldemokrate i parlamentarne i lokalne izbore u Kolašinu dočekivali kao opozicija na lokalnom nivou i da je dobar rezultat partije u Kolašinu utoliko značajniji. Zahvaljujući tom rezultatu, Socijaldemokrate su, sa koalicionim partnerima, danas lokalna vlast u ovom gradu".

"Rezultat Socijaldemokrata na državnom nivou ima dvije odlike po kojima je partija jedinstvena – od osnivanja do danas na svim izborima Socijaldemokrate bilježe trend rasta podrške i na svim izborima, u svim lokalnim parlamentima, stekli smo parlamentarni status. Takav uspjeh nas, sve zajedno, čini veoma ponosnim, ali i obavezuje da opravdamo ono povjerenje koje su nam građani dali", zaključio je Brajović.

Predsjednik OO SD Kolašina, Nikola Medenica, istakao je da je veoma zadovoljan radom Socijaldemokrata u Kolašinu.

I on je posebno naglasio činjenicu da je, nakon lokalnih izbora 2018. godine "Kolašin iz ruku opozicione vlasti vraćen tamo gdje mu je mjesto. A mjesto mu je tamo gdje su Socijaldemokrate."

On je istakao da "od aktuelne lokalne vlasti očekuje da mandat provede radeći za dobrobit svih građana opštine Kolašin, te da dobrobiti od aktivnosti, kako lokalne samouprave, tako i Vlade Crne Gore, građani Kolašina već osjećaju."

"U predstojećem periodu Socijaldemokrate će marljivo raditi kako bismo rezultate koje naši kadrovi postižu na svim nivoima predstavili sugrađanima i tako povećali podršku našoj partiji u Kolašinu", zaključio je Medenica.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.