Pljevlja: Bačena eksplozivna naprava na automobil, detonacija probudila stanare
Foto: PV Portal

Pljevlja: Bačena eksplozivna naprava na automobil, detonacija probudila stanare

Jutros između pet i šest časova u ulici Marka Miljanova u Pljevljima bačena je eksplozivna naprava na automobil „škoda“ čij je vlasnik M.D.

 Vozilo je bilo parkirano pored kuće u kojoj živi M.D.

 Kako saznaje PV Portal u eksploziji niko nije povrijeđen. Iz policije za sada niko se nije izjašnjavao povodom ovog slučaja, a tokom dana izvršen je uviđaj.

Prema riječima stanara stambene zgrade u naselju Kupusište detonacija je bila toliko snažna da je probudila sve stanare zgrada i okolnih kuća.

IMG20190409103719

Foto: PR Portal

Prema riječima jednog od stanara dijelovi automobila razletjeli su se oko dvadestak metara okolo, a jedan dio automobila udario je u spuštenu roletnu na drugom spratu zgrade.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.