U subotu protest na Žabljaku
Demokrate

U subotu protest na Žabljaku

Nakon Zete, Budve, Nikšića, Danilovgrada, Cetinja, Pljevalja i Herceg Novog novi protest u organizaciji Demokratske Crne Gore, Demosa i Crnogorske održaće se na Žabljaku.

Time, poručuju Demokrate, nastavljaju realizaciju Plana vaninstitucionalnog djelovanja.

I protest na Žabljaku oranizuju sa kolegama u cilju animiranja što većeg broja građana iz svih gradova Crne Gore, a sa namjerom podizanja energije za naredni protestni skup.

Protest na Žabljaku zakazan je za subotu, 13. aprila, kod Robne kuće, sa početkom u 14:00 časova.

Oni su naglasili da će se, protestni skup na Žabljaku održati "protiv diktatorske vladavine DPS-a, protiv šumske, hidro i putarske mafije, kao i protiv predsjednika Opštine Žabljak, Veselina Vukićevića, i sa njim povezanih lica koja su namjerila da Durmitor predaju u ruke tajkunima."

Slikazaslona20190408u200438

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.