Džej Lo u novom spotu pokazala i više nego što treba: Možda je i previše za tvoje godine (VIDEO)
Dženifer Lopez

Džej Lo u novom spotu pokazala i više nego što treba: Možda je i previše za tvoje godine (VIDEO)

Pjevačica Dženifer Lopez, koja je na pragu šeste decenije, objavila je novi muzički spot za pjesmu "Medicine" u saradnji s reperom Frenč Montanom (34), a od silnog blještavila i brzih kadrova, svima je za oči zapela jedna stvar.

Dženifer (49) je u spotu promijenila čak sedam odjevnih kombinacija, od crne haljine s prorezima na nogama do bijelog kaubojskog odijela i šešira.

Ipak, u jednom trenutku, kada je Lopezova nosila bijeli lateks kombinezon, kamera je uhvatila njenu potpuno golu zadnjicu. 

Tu scenu je ponovila nekoliko puta u spotu, ali kadrovi traju svega jednu sekundu. U spot je "ugurala" zapravo, cijeli cirkus, uključujući i ženu u minijaturnom bikiniju koja diže tegove. 

Ipak, mnogi su joj zamjerili na tome koliko se obnažila. 

"Ti si stvarno boginja, i glasom i izgledom, ali mislim da u svojim godinama ne bi trebalo da radiš ovako izazovne pjesme", komentarisali su fanovi, prenosi 24sata.hr.

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.