Ponovo uhapšen Šabački makro: Pronađeni spiskovi na laptopu,brojne pjevačice i voditeljke u strahu!
Maksimović

Na aerodromu "Nikola Tesla"

Ponovo uhapšen Šabački makro: Pronađeni spiskovi na laptopu,brojne pjevačice i voditeljke u strahu!

Šapčanin Mihajlo Maksimović koji je od ranije poznat kao najveći makro u regionu, ponovo je uhapšen, a srpski džet-set opet strahuje da li će podaci iz njegove "arhive" izaći u javnost i izazvati skandal.

Kako saznaje Kurir, Mihajlo je uhapšen nedavno na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, a policija je kod njega pronašla laptop, mobilne telefone kao i sveske, u kojima je ovaj poznati makro zabežio imena devojaka i žena koje su pružale seksualne usluge, ali i njihovih mušterija.

Kako se ispostavilo, prostitutke su uglavnom poznate pevačice i starlete, dok su njihove usluge koristili poznati sportisti, biznismeni i političari.

Policija je povela istragu, i sama šokirana imenima iz Mihajlovog spiska, a brojne poznate ličnosti sada u panici, preko advokata, pokušavaju da spriječe da njihova imena izađu u javnost.

Podsjetimo, Maksimović je u decembru 2014. godine uhapšen u rutinskoj saobraćajnoj kontroli, a policija je nedugo zatim utvrdila da se bavio organizovanjem elitne prostitucije i da je radio sa sedam prostitutki, od kojih je pet uhapšeno. Tada su privedeni Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, i Božana Vujinović.

Tužilaštvo i policija su utvrdili da je Maksimović radio sa tri saradnika, a osim manekenki, za njega su radile i medicinske sestre, studentkinje, jedna menadžerka hotela.

Maksimović je potom sredinom 2015. godine sklopio nagodbu sa Prvim osnovnim tužilaštvom o priznanju krivice i sud ga je osudio uslovno na deset mjeseci zatvora, sa rokom provjere od tri godine. Takođe, Maksimović je pristao i da plati i novčanu kaznu od 120.000 dinara.

Imena njegovih klijenata su međutim tada ostala tajna, a oni čak tada nijesu ni pozivani na saslušanje.

Izvor: Kurir

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.