Da li je ovo najveći promašaj u istoriji fudbala? (VIDEO)
Foto: AP Photo/Francois Mori

Francuska prva liga

Da li je ovo najveći promašaj u istoriji fudbala? (VIDEO)

Najveći promašaj u sezoni, a možda i u istoriji fudbala, viđen je na meču francuske Lige 1 između Pari Sen Žermena i Strazbura.

PSŽ, kojem je potrebno još dva boda u narednih osam mečeva kako bi odbranili titulu, odigrao je nerješeno protiv Strazbura (2:2) na domaćem terenu.

Parižani su mogli da dođu do pobjede, ali se njihovom fudbaleru Eriku Maksimu Čupo-Motingu desilo nešto što se ne može riječima opisati.

On je postigao prvi gol na utakmici, a zatim je na 1:1, sredinom prvog poluvremena, imao priliku da ponovo zatrese mrežu protivnika na Parku Prinčeva.

Nkunku je ostao sam ispred golmana u napadu svoje ekipe, poslao loptu preko njega, a Čupo-Moting je samo trebalo da je pusti da uđe u gol, ili eventualno zakuca u gol.

Ipak, desilo se ono što apsolutno niko nije očekivao – Njemac je odreagovao u stilu prvoklasnog štopera i loptu pokupio sa same gol linije, spasivši goste od nove kapitulacije.

Kako je bivši fudbaler Stouka uspio ovo da izvede pogledajte sami i procjenite da li je ovo najveći promašaj u istoriji fudbala.

 

Izvor: B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.