Prva šetnja nakon nesreće: Voditeljka Dea nedeljno popodne provela u parku(FOTO)
Dea Đurđević

Prva šetnja nakon nesreće: Voditeljka Dea nedeljno popodne provela u parku(FOTO)

Voditeljka Dea Đurđević izašla je iz bolnice prvi put nakon saobraćajne nezgode koja se dogodila prije tri mjeseca, a u kojoj joj je autobus otkinuo ruku.

Dea Đurđević je ovo nedjeljno popodne provela van bolničke sobe i prošetala parkom, dok je sve vrijeme imala širok osmijeh na licu, piše Pink.rs.

Dea je 26. marta prebačena sa VMA, gdje je na intenzivnoj njezi provela mjesec i po dana, u Kliničko bolnički centar Srbije na odjeljenje ortopedije.

Podsjetimo, Dea Đurđević je 7. februara doživjela saobraćajnu nezodu ispred KBC "Dragiša Mišović" kada je izašla iz svog automobila. Iz suprotnog pravca naišao je autobus koji zbog leda nije mogao da se zaustavi pa je tom prilikom udario u Deu i oktinuo joj ruku.

Pogledajte fotografije ovdje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.