Džudisti trenirali i polagali pred Mrvaljevićem, Bijelo Polje rađa nove šampione

50 članova polagalo za pojas

Džudisti trenirali i polagali pred Mrvaljevićem, Bijelo Polje rađa nove šampione

Mladi džudisti Favorita juče su u Bijelom Polju u hotelu “Bijela Rada” polagali za učeničke pojaseve.

Pred stručnom komisijom u sastavu Srđan Mrvaljević, sportski direktor crnogorskog Džudo saveza, Marijana Camić džudo majstor 1. Dan i Enes Camić džudo majstor 1. Dan polagalo je 50 članova kluba.

Mrvaljević, vicešampion svijeta i trostruki olimpijac u petak je obavio dva treninga sa bjelopoljskim džudistima. Kako je kazao, uvjerio se u njihove vještine i talenat i pred polganje im poželio dobru koncentraciju.

562893436467121057579369041134688994852864n

Mrvaljević i Maslovarić

Marko Maslovarić, vd direktor Centra za sport i rekreaciju Opštine Bijelo Polje istakao je da je svjestan da je iza mladih džudista veliki trud i rad.

“Džudo je sport koji zaslužuje punu pažnju lokalne samouprave kako će i biti.Iskreno se nadam da i u ovoj Sali danas ima novih šampiona poput Mrvaljevića”, kazao je Maslovarić.

U pozdravnoj riječi, Enes Camić predsjednik i trener Favorita svojim učenicama poželio sreću i poručio im da sa ponosom nose svoje pojaseve uz napomenu da će oni koji su bili marljiviji tokom godine dobiti stepen više.

566619123318456775278964151042430809931776n

Sa polaganja

Iz “Favorita” su zahvalili Mrvaljeviću na podršci koju godinama dobijaju od njega i na njegovoj spremnosti da se uvijek odazove na poziv humanitarnim akcijama, da pomaže mladim džudistima sa kojima nesebično dijeli svoje iskustvo.

56770449679636139159030354362135091871744n

Sa polaganja

Uz  publiku koju su mahom činili roditelji, braon pojas su stekli: Avdić Ibrahim, Durović Maddox, Džogović Dženana i Dobardžić Ilijas;

plavi pojas: Joksimović Matija i Džogović Hana, zeleni pojas: Durović Lionid Troy, Pačariz Damir i Kujović Adnan;

orandž / zeleni: Guberinić Merjem, Zekić Sejma, Mulić Ina, Drobnjak Balša i Erović Enes, orandž pojas: Mekić Demir, Šestovic Miraš, Trubljanin Danis, Trubljanin Hana, Djurović Mihailo, Sijarić Daris, Pepić Dajlan, Erović Ilhan, Erobić Tarik, Erović Emin i Joksimović Ivan,

žuto – orandž pojas: Joksimović, Nađa, Guberinić Ejub, Smailović Ema, Dzogović Amina, Jakovljević Aleksej, Atulahović Emir i Čindrak Eman;

žuti pojas: Pešić Dušan, Destanović Safija, Destanović Merdija, Destanović Elvis, Ljucić Zerina, Ljucić Dalila i Smailović Ajna;

bijelo – žuti pojas: Vuković Vuk, Cvijović Petar, Sijarić Adis, Martinović Bernad, Durović Dino, Zekić Ahmed, Kolić Halid, Softić Omar, Suljević Ahmed i Suljevic Haris.

Favorit je juče uručio zahvalnice onima  koji su doprinijeli razvoju kluba u 2018/19 godini i to legendarnom Srđanu Mrvaljeviću, Marku Maslovariću i Branku Vučetiću iz JU “Centar za sport i rekreaciju”, Igoru Tomiću predsjedniku Paraolimpijskog Komiteta Crne Gore, portalu “Vijesti iz Bijelog Polja”, Samedinu Agoviću bivšem predsjedniku kluba i član UO JU “Centar za sport i rekreaciju” Bijelo Polje, Vanji Rakonjac novinarki RTCGa i Muradifu Grboviću izvršnom direktoru “Monte Cargo AD”. Zahvlanica je uručena i portalu Kodex.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.