Serena Vilijams otkrila da je kraljevska beba djevojčica? (VIDEO)
Hari i Megan, foto: Getty Images

Serena Vilijams otkrila da je kraljevska beba djevojčica? (VIDEO)

Američka teniserka Serena Vilijams, koja je dugogodišnja prijateljica vojvotkinje od Saseksa Megan Markl, supruge britanskog princa Harija, konačno je otkrila neke nove detalje u vezi sa polom kraljevske bebe koju očekuje njena drugarica.

U intervjuu za "E! News", slavnu teniserku pitali su da li će Megan Markl biti dobra majka, a uzgred izvukli iz nje još neke informacije. 

"Ona će biti najbolja mama, to je sigurno", rekla je Vilijamsova. 

Serena je u intervjuu jasno govorila o bebi svoje prijateljice u ženskom rodu i naravno, fanovi kraljevske porodice odmah su se digli na noge jer, iako se danima priča da će roditi dječaka, sudeći po Sereninom intervjuu, Megan će roditi djevojčicu, navodi portal.

Tanjug

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.