Bejbisiterke mjesečno zarade i do 400 eura
Foto: Ilustracija

Bejbisiterke mjesečno zarade i do 400 eura

U Crnoj Gori postoji samo jedna agencija koja se bavi bejbisitingom, a oni pružaju usluge bejbisitinga u Podgorici i Baru.

Takođe, roditelji kojima je potrebna usluga dadilja, mogu je pronaći i putem oglasa na internetu i u novinama.

Dadilje, mjesečno mogu da zarade i do 400 eura, a za sat čuvanja djeteta potrebno je izdvojiti od dva do pet eura, piše Pobjeda.

Za posao bejbisiterke zaintesovano je veliki broj žena i djevojaka, ali se za rad odaberu one koje su stručno osposobljene za rad sa djecom. Cijena čuvanja djece po satu iznosi 4,95 eura, dok je cijena osnovnog paketa na mjesečnom nivou 330 eura.

Roditelj definišu obaveze dadilje i daju joj uputstva na koji način žele da se provodi vrijeme sa njihovim djetetom.

Na internetu i u novinama česti su oglasi ponude i potražnje bejbisiterki. Vrijeme zavisi od roditelja, a cijene po satu iznose dva eura, dan košta10 eura, a mjesec od 200 do 400 eura. U oglasima se mogu naći bejbisiterke koje su obučene za taj posao – vaspitačice, pedagogice, učiteljice, ali i one koje su takvo iskustvo stekle odgajajući svoju djecu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.