Poginula djevojka u Nišu za vrijeme snimanja video-klipova sa drugovima: Pala sa  krova zgrade visine oko 15 metara
Foto: Telegraf

Poginula djevojka u Nišu za vrijeme snimanja video-klipova sa drugovima: Pala sa krova zgrade visine oko 15 metara

Iva M. (19) poginula je u Nišu kada je za vrijeme snimanja video-klipova sa drugovima pala sa krova zgrade, sa visine od oko 15 metara.

Kako saznaju Novosti, nesreća se dogodila u Čarnojevićevoj ulici, a prema prvim i nezvanicnim informacijama, djevojka je nastradala dok je sa društvom snimala video klipove na krovu zgrade.

Okolnosti pod kojima je došlo do tragicnog pada biće utvrđene policijskom istragom.

Djevojka je od zadobijenih povreda nastradala na licu mjesta tako da su ljekari Hitne pomoci koji su izašli po pozivu, mogli da konstatuju samo smrt.

Obaviještena je policija i nadležno tužilaštvo, a u toku je uviđaj na mjestu nesreće.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.