Saša Kovačević objavio spot za novu pjesmu
Saša Kovačević, foto: Screenshot

Saša Kovačević objavio spot za novu pjesmu "Prevarena" koji je sniman u Sahari

Srpski pjevač Saša Kovačević objavio je spot za novu pjesmu "Prevarena" koji je snimao u jednoj od najegzotičnijih destinacija na svijetu, u Maroku.

Maroko je izabrao iz razloga što su se mnogi holivudski filmovi snimali baš na lokaciji gdje je snimio spot za novu pjesmu, prenose mediji.

Spot je radila svjetski poznata produkcijska kuća Atlas koja je snimala i film "Gladijator" i seriju "Igra prijestola"

Muziku za ovu predivnu pjesmu napisao je Giorgos Sampanis, tekst čuvena Marina Tucaković, dok je za aranžman bio zadužen Kostas Kalimeri.

Režiju spota potpisuje Martin Makariev, a u spotu se pojavljuje i manekenka Maja Marčić.

Za potrebe snimanja ovog spota angažirano je preko 150 osoba, a snimanje se odvijalo u najvećoj svjetskoj pustinji Sahari.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.