Ubio nepokretnu majku pa presudio sebi
Foto: Alo.rs

Ubio nepokretnu majku pa presudio sebi

Tijela žene (73) i muškarca (43) pronađena su jutros u stanu u Ulici Vjekoslava Kovača broj 16 na Zvezdari.

Kako piše Blic, u pitanju su najvjerovatnije majka i sin, a prema nezvaničnim informacijama sin je najvjerovatnije hicem iz pištolja ubio majku, koja je bila nepokretna, a potom presudio sebi.

Nesrećna žena bila je nepokretna od nesreće koju je doživjela, a njen sin je godinama brinuo o njoj i radio je od kuće. Ubijena žena bila je penzionisana sudija Okružnog suda u Beogradu.

Predsjednica stanara zgrade u kojoj su živjeli kaže da je muškarac uvijek bio dotjeran i fin i da su ga svakog dana viđali kako u isto vrijeme ide u nabavku.

"Nikada nismo vidjeli da je doveo djevojku, niti da se družio sa bilo kim", kažu komšije i dodaju da su sin i majka godinama živjeli u toj zgradi.

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac je ubio majku u njenoj sobi, a onda otišao do svoje i tu pucao u sebe.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.