Popović: Liberali će biti podrška Ulcinju na putu razvoja i poboljšanju životnog standarda
Popović

Čestitka LP povodom Dana opštine

Popović: Liberali će biti podrška Ulcinju na putu razvoja i poboljšanju životnog standarda

"Građanima i građankama Ulcinja, predsjedniku Opštine, predsjedniku Skupštine Opštine i odbornicima u svoje lično i u ime Liberalne partije Crne Gore čestitam Dan Opštine Ulcinj", kazao je Andrija Popović, predsjednik Liberalne partije Crne Gore.

On je istakao da je Ulcinj "kao najjužniji crnogorski grad uvijek je bio mjesto okupljanja različitih kultura, naroda i tradicija koje su u ovom mjestu utkale čvrstu multikulturalnu svijest i poštovanje različitosti i posebnosti kao najvećeg, zajedničkog bogatstva. Takva tradicija osvjedočena je u bogatom kulturno-istorijskom nasljeđu ovog grada koje seže do najstarijih vremena, dukljanske, zetske i crnogorske države."

"Njegova prirodna pozicija i povoljna klima čine Ulcinj poželjnom turističkom destinacijom, ali i atraktivnom destinacijom za investicije i ulaganja. Kreiranjem pozitivnog ambijenta sa idejama održivog razvoja i valorizacije najboljih potencijala ovog grada i njegovih ljudi, građani i građanke Ulcinja svjedočiće ubrzanom tempu privrednog rasta i boljeg životnog standarda u Ulcinju a samim tim i u Crnoj Gori", kazao je Popović.

"Mi liberali uvijek ćemo biti podrška svim građanima i građankama Ulcinja na takvom putu", istakao je predsjednik LP:

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.