Valjevo: Zapalio kuću pa se pred vatrogascima polio benzinom i zapalio
Foto:Novosti

Valjevo: Zapalio kuću pa se pred vatrogascima polio benzinom i zapalio

Prava drama odvijala se u Divcima kod Valjeva, dva sada posle ponoći, kada se pred vatrogascima koji su došli da gase njegovu zapaljenu kuću, benzinom polio V. B. (45) i pretvorio se u buktinju. U Opštoj bolnici u Valjevu pružena mu je ljekarska pomoć i odmah je prebačen na liječenje u Beograd, pišu beogradske Novosti.

Kuću, izgrađenu sredstvima države posle razornog mioničkog zemljotresa koji je valjevski kraj zadesio septembra 1998. godine, zapalio je iz, za sada, nepoznatih razloga. 

Novosti pišu pozivajući se na nezvanična saznanja da je imao određenih zdravstvenih problema, zbog kojih se često svađao i tukao. Iako je imao novu kuću, sam je živio u trošnoj udžerici. 

Prije izvjesnog vremena umrla mu je majka sa kojom je živio, a potom i brat, koji je stanovao u Požarevcu. Primao je socijalnu pomoć, a dodatne prihode imao je od povremenog gajenja koza.

"Bilo je strašno kada se polio benzinom i zapalio, naočigled vatrogasaca koji su pokušavali da ugase njegovu kuću. Plamen je bio ogroman, strahovali smo da se ne proširi i zahvati kuće i objekte u okruženju. Komšija je bio nekako na svoju ruku, prijeke naravi, upadao je u neke krize, kada je bio svadljiv i sklon fizičkom nasilju",  ispričale su vidno uzrujane komšije. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.