Autobus iz Srbije izgorio u Njemačkoj: Putnici  tokom vožnje u pravcu Minhena osjetili da nešto gori
Foto Merkur.de

Hospitalizovan vozač, šteta oko 200 000 eura

Autobus iz Srbije izgorio u Njemačkoj: Putnici tokom vožnje u pravcu Minhena osjetili da nešto gori

U Njemačkoj je izgorio jedan autobus iz Srbije, čiji je vozač morao da bude prevezen u bolnicu zbog trovanja usled dima.

Zbog požara, usled kojeg je potpuno izgorio autobus iz Kuršumlije, kako prenose njemački mediji, autoput A8 kod mjesta Holckirhen bio je na više sati zatvoren.

Između mjesta Holckirhen i Vajarn/Misbaha došlo je tokom noći do požara u autobusu.

Putnici su uspijeli na vrijeme da izađu iz autobusa, ali je vozač morao da bude prevezen u bolnicu zbog trovanja usled velikog dima, prenosi Tanjug.

Prema podacima policije iz Holckirhena, autobus je bio prilično nov.

"Neuobičajeno je da tako nov autobus može imati takav kvar", konstatovala je policija.

Putnici su, nešto prije ponoći, tokom vožnje u pravcu Minhena osjetili da nešto gori i saopštili to vozaču, koji je odmah zastao u zaustavnoj traci.

Čim je stao zadnji dio autobusa bio je zahvaćen plamenom.

Svi putnici uspjeli su na vrijeme da napuste autobus i ostali su nepovrijeđeni, ali je vozač u pokušaju da ugasi požar zadobio trovanje.

Policija je štetu koja je nastala ovim požarom procijenila na oko 200.000 eura.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.